Over Ons

Over Sablon

Een eigen zaak openen was altijd al de droom van eigenares Gea Hernould en die heeft ze met de opening van Sablon Antwerp BBB meer dan waar gemaakt.

In deze gezellige Bed, Breakfast & Brunch, laat Gea je kennis maken met haar culinaire talenten en gastvrijheid. Ze neemt je bovendien mee in haar passie voor interieurinrichting : de zaak is ingericht in een sfeervolle hedendaagse stijl met authentieke elementen en de luxueuze kamers zijn voorzien van alle comfort, zo laten ze je meteen thuis voelen.

Sablon is gelegen in een rustige Parallelstraat aan de Antwerpse kaaien op een steenworp van de voetgangerstunnel, Grote Markt, Groenplaats en kathedraal. Deze ligging is ideaal voor wie langs de oever van de Schelde wil uitwaaien, het bruisende centrum van de historische binnenstad wil verkennen of het nachtleven van  het hippe Zuid wil induiken…

 Maar ook voor wie een culinair uitstapje plant of met het hele gezin wil genieten van een weekendje Antwerpen ben je bij Sablon aan het juiste adres, Gea zal er met veel plezier voor zorgen dat u de stad in al haar facetten zal leren kennen.

Tot binnenkort!

Sablon Antwerp – Powered by ByNyden